Takana jälleen antoisa ja tehokas treenileiri! Taku oli leirillä iha PRO ja veti joka treenin väsymyksestä huolimatta ihan täysillä <3  Radat oli suunniteltu tosi hyvin ja kaikilta kouluttajilta tuli tällä kertaa jotain kotiin viemisiksi. Suurimpana haasteena edelleen, luota koiraan, kyllä se osaa!!  Psyykkisen valmennuksen puolelta saatiin myös kivasti eväitä tulevaisuuteen ja kisaamisen harjoitteluun. Jarin rataa ei valitettavasti tullut videolle, mutta Juhan ratatreeni ja Elinan tekniikkatreeni löytyy :)

Jarin treenissä lauantaina ei ollut mitään suurta vaikeutta, lähinnä taas muistui mieleen keppien aloitus ja siinä luottaminen koiran taitoihin! Turhaan tungen itseäni auttamaan keppien aloitukseen kun Taku osaa hakea ne ihan itse. Niinhän sen olen kouluttanut :)  Rata itsellään oli tosi kiva ja jouheva.

Juhan treenissä lauantaina oli vaikeutta lähinnä saada koko 36 esteen ratapätkä nollalla läpi, jota siis ei sitten saatu, homma katkesi joka kerta johonkin tyhmään pikku virheeseen. Radalla oli kuitenkin ihan valtavasti positiivista ja osasin käyttää Takussa uusia ominaisuuksia, jotka on mun ohjaukselle vieraita! Monta onnistunutta leijeröintiä, Takun lähetystä esteillä, rohkeaa liikkumista ja mikä tärkeintä, ne kepit!  Taku meni monta kertaa kepit kohti tyhjää nurkkaa, itsenäisesti mun irrotessa sivuttaissuunnassa! Ei ollut mitään himmailua tai ajatustakaan keppien lopettamisesta ennen aikojaan!!! Mä olin niin HAPPY :)
Tässä video:

 

 Elinan sunnuntainen treeni koostui kahdesta lyhyestä eri ratapätkästä. Ensimmäisellä pätkällä vaikeuksia tuotti oman ohjauksen rytmittäminen oikein alun seisovassa ohjauksessa. Keinu meni suurimmaksi osaksi hyvällä vauhdilla, mutta muutama hitaampi versio mahtui toistoihin. Elina oli sitä mieltä, että mikäli ekalla kerralla tulee keinulle lujaa, ei toistojen hitaudella ole väliä ja tässä olen hänen kanssaan samaa mieltä. Vaikeuksia tuotti myös saada kuljetettua Takua kehden esteen välistä vauhdilla, se kun tykkäisi niin napata ne esteet siitä matkan varrelta. Toisella ratapätkällä testailtiin erilaisia ohjausvaihtoehtoja. Olin tutustunut yhden esteen väärin päin, mutta ei se mitään meni se hyvin niinkin. Hieman haasteellisempaa oli sitten ottaa se este toista kautta tutustumatta ohjaukseen ensin... Treenattiin myös mulle täysin uutta ohjausta, pyöritystä. Edelleen olisi ehkä kannattanut harjoitella ensin ennen kuin menee ottamaan sitä radalle, mutta muutaman harjoittelun jälkeen saatiin homma hyvin toimimaan ja Taku pyöri loistavasti!! Elinan treeni kesti Takun kanssa varmaan 30min ja treenin jälkeen Taku oli kyllä aika puhki, hyvin Taku kyllä jaksoi toistaa toistamisen jälkeen <3
Tässä video:

 

 

 Lomalta paluun jälkeen on ihan mieletön fiilis lähteä taas kisaamaan!!