Tänään oli sitten ohjelmaa ihan riittävästi, aamulla ajelin Kuusjoelle treenaamaan puruja Jarmon kanssa ja iltapäivällä oli omalla hallilla agilityn piirimestaruuskisat. Jotenkin jännitin puruja niin paljon, että en jaksanut enää kisoissa skarpata, saati sitten innostua koko touhusta. Tuloksena kuitenkin taas molemmilla 0 ja hyl, Milolle nollarata ekalta radalta ja Takulle toiselta. Videoita ei valitettavasti ole...

Aamun purut meni ihan jees, ei ollut Milo ihan skarpeimmillaan, mutta taas ollaan siirrytty Kuusjoelle ja siellä olikin yht äkkiä piilossa Jarmo eikä Hannu. Itse treeni meni suunnitellusti ja saatiin hyviä onnistumisia, erityisesti hyvä mieli jäi sivukuljetuksesta ja pitkästä liikkeestä :) Seuraavat purut Jarmon kanssa keskiviikkona Kuusjoella.

 

Sitten kisoihin... Milon ensimmäinen rata oli ihan jees, jäätiin kärjestä 1,3s ollen 8.. Yhdessä kohdassa en millään jaksanut vääntää itseäni valssiin ja sorruin Milon kanssa takaaleikkaukseen, joka kostautui... yllätys, yllätys... kaarroksena. Siihen meni aikaa ja ajatellaan missä oltaisiinkaan oltu jos sitä kaarrosta ei olisi tullut? Toisella radalla alkoi alun jälkeen homma valua pikku hiljaa näpeistä ja kun Milo sai TAAS puomin ylösmenolta virheen, niin loppu tsemmpi jäi siihen... en taaskaan jaksanut lähteä valssaamaan.

Taku sitten meni taas ja sujahti putkeen.. kovin yllättävää... loppu rata sitten puhtaasti läpi... onpa yllättävää... Tällä kertaa ehkä meni kuitenkin hieman hermot, joka sekään ei ole kovin yllättävää... eli eipä siitä muuta. Toiselle radalle jaksoin juuri ja juuri raahautua, mutta onneksi raahauduin :) Tehtiin Takun kanssa hieno nollarata, joka olisi voinut olla hieman sujuvampi, mutta nolla pysäytys kontakteilla ja jäätiin tosiaan kärjestä n.2s. Hyvä pikku Smeagol, kepit oli hyvät ja keinu ihan super... ohjaaja vähän vähemmän super. Ehkä ensi kerralla jaksaa taas tsempata.

 

Takulla on nyt arvokisanollia kasassa 6kpl, tuplanolla ja nollavoitto puuttuu eli ei tässä nyt hirveästi ole hommia arvokisoihin. Milolla onkin sitten vasta kaksi nollaa, mutta eipä Salama pahemmin ole kisannutkaan. Seuraavaksi kisaankin Milon kanssa vasta suojelukokeen jälkeen, koska keskityn Milon kanssa nyt siihen.