Tänään käytiin harjoitusmielessä tekemässä jälki ennen aamuruokaa. Nyt Milo ajoi jäljen hyvin ja pysyi jäljellä kovasta tuulesta huolimatta, kulmat oli hyvät, mutta..... nyt ajettiin törkeästi kahden esineen yli. Tein jäljen nyt eri pellolle ja oli tyytyväinen, ettei se vaikuttanut Milon jäljestykseen millään tavalla.

Jälki oli muutama sata askelta pitkä, kulma oikealle, vasemmalle, vasemmalle ja oikealle. Ensimmäinen esine oli nahkainen ja oli aika pian kulman jälkeen, Milo ajoi kulman aavistuksen sivussa, haistoi esineen ja yritti hakea, mutta ilmeisesti totesi, että väärä hälytys ja jatkoi jäljestystä. Itse en ollut ihan varma esineen sijainnista, joten en uskaltanut alkaa huomauttaa. Toinen esine oli noin 10-15 askelta kulman jälkeen, tämän Milo ilmaisi hyvin. Seuraavat esineet oli vasta kahden kulman jälkeen viimeisellä suoralla. Kolmas esine noin 20 askeleen päässä kulmasta, tässä esineessä ei ongelmaa ja jatkettiin jäljestystä. Milo jäljesti viimeistä suoraa hyvin syvällä nenällä ja ajattelinkin jo, että nyt varmasti ilmaisee... ei ilmaissut, ajoi yli. Yliajon huomasin vasta kun Milo alkoi jäljestää mun poismeneviä askelia... oma moka... miksi en katsonut tarkemmin mihin esineen laitan... no sitten hukkui jälki ja otin Miloa takaisin päin jäljen sivussa ja lähetin jäljelle uudestaan noin 10m ennen esinettä, Milo oli tästä hieman ihmeissään, mutta jäljesti ja ilmaisi nyt esineen.

En ota tästä nyt mitään paineita vaan tehdään ensikerralla esinejälki ja vahvistetaan esineiden ilmaisua. Milo kuitenkin tykkää nostaa esineitä ja on siihen motivoitunut, on nyt vain hieman innoissaan tuosta jäljestämisestä, vaikka jäljellä ei enää paljoa nameja olekaan. Teen vielä ehkä noin kolme jälkeä ennen koetta ja sitten se saa olla mitä se on, enää ei asiaan muutenkaan voi vaikuttaa.