Sain lomalta palaamisen jälkeen itselleni iki-ihanan flunssan ja lajivalikoiman täytyy nyt olla sen mukaista, eilen jouduin jättämään ohjatut agit väliin ja sen sijaan suunnata aamulla pellolle.

 

Milon kanssa jälki joka sisälsi ruokaa ehkä noin yhden nakin verran, 150 askelta suoraa, kulma oikealle, 100 askelta suoraa, kulma oikealle ja 150 askelta suoraa. Muuten nakkeja siellä täällä, mutta loppusuoralla toisen esineen jälkeen 7 peräkkäin ja lopussa Milon aamuruoka. Jälki meni kokonaisuudessa tosi hyvin ja Milon nenä tuhisi koko ajan hyvinkin äänekkäästi, alkusuoralla pientä hakuilua ja loppusuoralla pieni tarkistuspyörähdys, kulmat tosi hyvin, etenkin jälkimmäinen, mutta olin silti tosi tyytyväinen :)

Tässä video... katsoo ken jaksaa...

 

 

 

Noahn jälki oli samanlainen kun se nyt on ollut eli joka askeleella nami ja noin 100 askelta, askeleet on melko suorassa peräkkäin mutta askeleiden välissä noin 15cm tyhjää, tällaisella askelluksella olen saanut Noahlle jonkinlaisen rytmin jäljelle. Tässä videossa siis ehkä 2o treeni ja vielä saadaan tehdä töitä rytmin kanssa, mutta mun mielestä aika hyväö työskentelyä tässä vaiheessa :)

Noahn video...

 

 

 

Tampere 17.8.

Keskiviikkona ajoin Tampereelle iltakisoihin kolmen yövuoron jälkeen ja flunssaisena... hyvä idea... Takun kanssa kuitenkin kaksi hienoa rataa, ensimmäiseltä nolla ja 2.sija, alle puoli sekuntia voitosta ja toiselta radalta loppusuoralta YKSI RIMA... olisiko ehkä kaikenkaikkiaan Takun viides tiputtama rima koko kisauran aikana. No siihen rimaan meni sitten mahdollisuus tuplanollasta ja nollavoitosta samalla reissulla :(

Milo meni ihan jees... ekalta 15 ja toiselta 10... ohjauksellisesti molemmat radat keskiverto Miloa, mutta pieniä virheitä esteillä. Toisella radalla tuli sama rima alas kuin Takullakin, että kaipa voi molemmien kohdalla peiliin katsoa... molempien kanssa tultiin tilanteeseen liian lujaa.

 

Eilen kävin ottamassa Takun kanssa saman radan missä rima tippui omalla hallilla, lähinnä ajatuksena treenata se loppusuora ja eihän siinä mitään ongelmaa ollut kun luotti koiraan ja teki pienen vekin ennen hyppyä... kisoissa pelkäsin Takun ampuvan lähellä olleeseen putken suuhun enkä siksi uskaltanut vekata, mutta eihän se sitä edes katsonut. Ja miten se taas meni? Luota koiraan.