Noah ja agility.... nyt aletaan olla hienosti siinä vaiheessa, että kokonaisuus alkaa hahmottua <3  Keinutreeniä tehtiin hetsaten Takun avustamana yhteensä kolme toistoa ja joka kerta ilman alustaa keinun päässä. Ensimmäinen pitkän tauon jälkeen hieman varovaisesti, mutta seuraavat kaksi toistoa IHAN MIELETTÖMÄLLÄ asenteella :)  Koko taskusalama alastulo kontaktilla keinun laskiessa! Toivottavasti se pysyy lopputuloksena. Keppejä ollaan otettu pari treeniä sitten viime tekstin, lopussa ohjurit ja heittopalkka. Eilen kuitenkin radalla ilman ohjureita ja hienosti meni loppuun asti ja löysi oikean välin. Avokulmaa tulee vielä vahvistaa ohjureiden kanssa. Lisäksi eilen vähän alastulolla kontaktileikkiä puomilla ja A:lla, siihen perään sitten esteet vielä kokonaisina pariin kertaan. Alkaa kontakteillakin löytyä vauhtia! Eli summa summarum Noahan alkaa olla kohta kisavalmis!! Paaaaljon on vielä töitä tehtävä, mutta suunta on oikea eikä tässä vaiheessa mun mielestä enempää tarviikkaan osata  :)

Taku on myös päässyt nyt nostattelemaan agikuntoa. Treenattiin vaikeita keppikulmia etupalkalla ilman yhtään virhettä ja kauhialla vauhdilla. Lisäksi eilen kontaktipelleilyä ja vähän hypyillä hassuttelua... Orava oli enemmän kuin innoissaan :)   Karsintoihin aiotaan näillä näkymin mennä, vaikkei joukkueessa mitään tehtäisikään kun ohjaaja on sitten elokuusta väliaikaisesti pois käytöstä. Jos ei muuten niin toisten kiusaksi sitten ;)

Milo oli perjantaina puruissa. Tehtiin hallintaa, haukkua, irroituksia ja uusintahyökkäystä sekä selkä- ja sivukuljetusta. Nyt oli taas ohjaaja oikealla aaltopituudella, joten saatiin vanha Milo kentällä taas esille, ei ollut tietoakaan 9-vuotiaasta koirasta. Tähän on hyvä jättää treenit Jarmon kanssa ennen koetta. Vielä piilonkiertoja, pitkää liikettä Timon kanssa sekä koeliikkeiden läpikäyntiä koemaalimiehen kanssa, sitten ollaan kokeeseen niin valmiita kuin voidaan olla, ainakin purujen osalta. Pellolle mennään vielä kolmasti ja tottisvalmistelut paikkamakuun ja ampumisten kanssa on sovittu koeviikolla, joten siinähän se sitten alkaa jo olla... Toivotaan, ettei koepäivänä ole kamalan kuuma.