Rotta on tällä viikolla päässyt pitkästä aikaa aksaamaan ja vielä ihan kahteen otteeseen!! Ensin keskiviikkona pientä hyppelyä ja tsekkausta missä mennään ja uudestaan vielä eilen Jampan ryhmätreeneihin Takun lomaillessa. Täytyy kyllä sanoa, että on sillä aikamoinen agilitykovalevy päässä. Ihan mentiin esteitä ja rataa kuin ei olisi 2kk taukoa ollutkaan, OKEI, tuli se ekalla kerralla A:lta pysähtymättä, mutta huomasi oman virheensä ja korjasi pikaisesti :) Keppejä mentiin niin, että kahdessa ekassa välissä ohjurit.

Torstain treenirata oli kaikkea muuta paitsi helppo ja mitäs tekee Rotta?! Vedettiin Rotan kanssa loppuun rata puhtaasti läpi!! Oli Halimali vaan eripätevä <3  A:n kontakti ihan sikahieno ja kepitkin haettiin ihan kohtalaisesti, kerran mentiin väärin sisään. Ja kyllä harmittaa nyt vielä enemmän kun ei ole noin hienolle aksakoiralle enempää aikaa :(   Ajattelin kuitenkin jos nyt talven aikana ehtisi treenata edes kerran viikossa ja pääsisi osallistumaan Liedon kisoihin, niin jos saisi jotain aikaiseksi kisarintamallakin... Kasvattaja-omistajalle Suskille on kuitenkin menty lupaamaan FI AVA titteli. Siinä projektissa suurin haaste taitaa kuitenkin olla se hyväksytty näyttelytulos, 64cm korkea ja 30kg malinarttu ei välttämättä ole ulkomuototuomareiden mieleen Nauru

Lisäksi Milokin pääsi keskiviikkona aksaamaan kuntoilumielessä, rimojen korkeus vaihdellen 55-60cm. 10min jaksettiin aktiivista treeniaikaa ja sitten alkoi Milosta jo huomata väsymyksen merkkejä ja lopetettiin sitten siihen. Hyvin taittuu Miloltakin radat ja edelleen pysytään uuden vuoden kisasuunnnitelmassa. Muuten porukka viettää nyt vapaapäiviä kun seuraavan kerran ehtii treenaamaan vasta ensi tiistaina, ehkäpä se kuitenkin tekee vaan hyvää välillä :)