Tällä viikolla ei ole muuttopuuhien ja töiden takia ehtinyt pahemmin treenailla, mutta ollaan keskitytty koirien kunnon kasvatukseen uittamisen merkeissä. Ollaan hieman treenailtukin tiistaina kävin Takun kanssa tokoilemassa, keskiviikkona aksat molempien kanssa ja torstaina Milo pääsi pitkästä aikaa puruhommiin. Kuumuuden takia on täytynyt pitää huolta koirien kastelusta, etenkin agilityssa ja puruissa.

Tiistain tokossa oli aiheena jäävät ja nouto, jäävät meni Takun kanssa hienosti, mutta noudon palautusosio oli sitten nihkeääkin nihkeämpi ja hermohan siinä sitten kaiken lässytyksen jälkeen meni, onneksi Taku ei ole ihan pehmeimmästä päästä eli sille ei jää pysyviä traumoja moisesta, mutta täytyy hieman miettiä miten saa lisättyä oravan motivaatiota myös palautukseen.

Keskiviikkona otin ratatreeniä, kentälle oli joku ystävällisesti jättänyt numeroidun radan ja harjoittelin sitä molempien kanssa. Molemmille pojille pätkin radan noin 4-6 esteen osiin, käteen tuloa vahvistaen, koska Milolla haltuunotto treenit ovat ehdoton vaatimus ja Taku on ollut nyt hieman turhan estehakuinen radoilla. Molempien kanssa todella onnistunut treeni. Milon käskin aina 5 min välein kastautumaan ojaan, koska kentällä oli kuitenkin todella kuuma, mittari näytti autossa +27 varjossa.

Torstain purut tehtiin Timon kanssa. Aiheena piilon kiertoa, vähän hallintaa ja pitkäliike. Piilon kierrot kerrankin todella hyvät, pari haukkua piilolla ja palkka. Sen jälkeen neliössä hallintaa ja lähetys purulle kun kontakti hyvä, loppuun sitten koeliikkeen omainen pitkäliike. Tällä kertaa Milo oli Timon kanssa todella hyvässä vireessä ja koko treeni oli kokonaisuudessaan todella onnistunut :)