Noah on nyt tosiaan päässyt nauttimaan treeneistä vanhempien kelpieiden palautellessa lihaksiaan hieronnan jäljiltä. Noahn kanssa ollaan treenattu maanantaina agilitya ja tiistaina aamulla agilitya, sekä vielä illallakin, mitäpä muuta kuin agilitya :) Treenit on jatkuneet samaan malliin kuin mihin jäätiin 4 viikkoa sitten eli tauko ei kyllä ole vaikuttanut ainakaan negatiivisesti mihinkään. Edelleen superpätevä pieni mies <3

Maanantaina käytiin ihan vaan humputtelemassa muutamalla hypyllä ja putkella lähinnä tsekkaus mielessä, että missä mennään. Hyvin Noah muisti rimat ja putket, mutta lähdöstä keskusteltiin pari kertaa. Pari kertaa kävin palauttamassa takaisin kun hilasi takapuolta eteenpäin, sen jälkeen homma oli taas selvä... ainakin toistaiseksi.

Tiistaina aamulla tsekattiin kontaktien tilanne, muutaman kerran puomia, keinua ja A:ta. Ekalla puomitreenillä ei ollut ihan varma oliko keinu vai puomi ja meni hieman hitaammin, mutta toistoilla vauhti vain kasvoi ja viimeiset toistot vedettiin kyllä melkoisella vauhdilla. A:ta otin myös muutaman kerran. Jokainen toisto oli onnistunut ja otin loppuun jopa vauhdin kanssa. Keinu tippui puoleen väliin eli samaan kohtaan kuin viimeksikin. Ensimmäisellä toistolla Noah veti keinun komeasti lentämällä läpi... perään valtavat ihmettely kehut ja uudestaan. Nyt meni hieman varovaisemmin, mutta tälläkin kertaa toistoilla vauhti vaan kasvoi ja viimeinen toisto putken kautta oli ihan mielettömän hieno!!! Siihen kun päästäis <3    Rottakin pääsi käymään radalla verestämässä muistia keppien ja kontaktien parissa. Kepeillä taas pientä hiomista, mutta kontaktit tosi hyvät.

Illalla olin lupautunut tuuraamaan yhtä juoksunarttua Elinan tekniikkatreeniin, aiheena treenissä oli ihmisnuoli. Tämä oli siis Noahn ensimmäinen ohjattu treeni ikinä ja se meni vallan hyvin. Etukäteen mietin mahtaako Noah reagoida muihin koiriin kentällä yhtä aikaa tai uuteen halliin, kouluttajaan tai edes johonkin. Ei, ei se reagoinut. Noah oli hallissa täysin samanlainen kuin omassa hallissa yksinään treenatessa, keskittyminen oli 100%. On se vaan aikamoinen tyyppi, isän poika :)  Itse treeniin... aloitettiin harjoittamaan koiralle alkuun tekniikkaa ohjaaja kontallaan riman toisella puolella ja rima ihan matalalla. Noah sai aika nopeasti kiinni siitä mitä hommassa ajettiin takaa ja päästiin tekemään toistoja ihan 55cm rimalla. Hienosti Noah osaa käyttää hypyllä takapäätään heittääkseen sen riman yli pienestä vauhdista ja ahtaaseen tilaan. Lopuksi sovellettiin ihmisnuolta pieneen ratapätkään, alkuun palkalla  ja lopuksi päästiin Noahn kanssa menemään koko ratapätkä ilman välipalkkoja! Noahn kanssa treenaaminen on kyllä mieletön nautinto, kaveri vetää niin tosissaan ja asenteella, mutta silti täysin keskittyneesti 110% tehoilla. Olen kyllä tainnut saada itselleni version Milo 2.0 :)

 

Sitten hierontoihin. Kummallakaan ei ollut mitään pahoja jumeja, jota olisi pitänyt pitkään hieroa. Vähän jumia siellä täällä, Milokin oli mun yllätykseksi paremmassa kunnossa kuin viime hieronnassa. Milo on kyllä hieronnassa aika mainio, siinä se makaa eikä evääkään liikauta. Tietää tasan mistä hommassa on kyse :)