Ja kylläpäs oli KUUUUMA !! Kisapäivänä painoi hellettä heti aaumusta pitäen kun klo 9 oli +25 ja klo 13 kun lähdettiin kotia kohti mittari näytti +30... siinä oli hommaa pitää pojat viileänä autossa. Hyvin kuitenkin molemmat jaksoivat vääntää ja itselläkin riitti vielä viimeiseen 6. starttiin virtaa.

Ajoin Mikkeliin jo lauantai-iltana ja yövyttiin sellaisessa B&B paikassa kuin Raijan Aitta ja kirjaimellisesti yövyttiin aitassa, jossa sielläkin oli erittäin kuuma. Muuten palvelu oli siellä erinomaista ja aamiainen vähintään hotelliaamiaisen tasoa. Milo ja Noah pääsivät nukkumaan aittaan mun kanssa ja Taku sai autossa koko alakerran itselleen. Noah nukkui aitassa kuin kotonaan vaikka seinän takana aitan toisessa huoneessa paikan venäläinen marjanpoimija kuorsaili ja äänteli unissaan parhaansa mukaan... eli minä EN nukkunut aitassa kuin kotonani. Ja Milo nyt on Milo, se nukkuu missä vaan :)

Kaikesta ympäristön aiheuttamasta häiriöstä huolimatta saatiin lopulta ihan hyviä tuloksia kisoissa aikaiseksi. Milolle taisi tulla 10, 15 ja hieno nollarata hyppäriltä, valitettavasti se puuttuva H-sert jäi 0,75s päähän.... taas. Agiradoilla sitten lentelikin rimat ja vähän kaikkea muutakin. Takun kanssa ekalta radalta 15 ja kahdelta viimeiseltä radalta nollat. Harmittavasti molemmilla radoilla lipsahtaa yhdessä kohdassa ja niin vaan jäi nollavoitot saamatta... mutta toisaalta, eihän niitä vielä kannata keräillä ;)

 

Tässä Takun keskimmäinen startti, tosi hienoa rataa tehtiin kunnes Taku muuruilla lukee ohjauksesta ihan omiaan, mutta sain kuitenkin tilanteen pelastettua...

 

 

Takun hyppäri oli hieno, harmittavasti vaan teen ennakoivaa valssia kakkosella liian myöhään ja Taku loikkaa kakkosen TOSI pitkäksi ja siinä palaa aikaa ja nollavoitto kun jäätiin voittajalle 0,3s.

 

 

Milon hyppäri meni myös hyvin, olin kyllä radalle lähtiessäni ihan varma että homma päätyy katastrofiin, mutta ehkä siksi asenne oli kohdillaan radalla. Huomio ohjaajan hirviloikka-tuuletus maaliin tullessa... :D