Keskiviikkona ja torstaina mulla oli työn puolesta koulutuspäivät Helsingissä ja mitäpä sitä muuta keksisi keskiviikko illaksi kuin järjestää treenit Helsingin seudulle?! Sain vielä Timonkin järkättyä mukaan ja Timon mukana matkusti treenipaikalle Rotta ja Noah. Treeniseurana meillä oli Susanna ja Juha Korri. Timo tekin Suskin ja Juhan koirille kokeeseen valmistavat purut ja Juha treenasi Rotan. Noahn kanssa otettiin Timon kanssa purut. Eilen illalla ehdin just ja justa illan agitreeneihin Takun kanssa ja treeni oli mitä mainioin <3

Rotan purut Juhan kanssa meni ihan tosi hyvin, Rotallahan on tällä hetkellä edelleen ongelmana elävä ja levoton puruote, jota on työstetty omalla kentällä vuoden päivät tuloksetta. Juhan treenin ideana on häiritä koiraa hihassa aina kun ote on vajaa tai levoton, koiran korjattua otetta täydeksi saavutetaan hihassa rauha ja koira palkitaan. Treeni tuntuu sopivan Rotalle kuin nenä päähän ja tällaisia pitäisi saada enemmän... Hyvin Rotta korjaa otteen häiriön alla täydeksi ja puree erittäin voimakkaasti. Noahn kanssa vieraalla kentällä ihan perustreeniä, vietinvaihtoa ja hyppyjä. Juhalta saatiin vinkiksi koittaa Noahlle juuttityynyä ja Labicin-tyyliin hypyn opettamista, aloittaen ihan läpijuoksuilla tyynylle. Juhan mielestä Noahssa on niin hyvin viettiä, että sille saisi rakennettua tyylikkäät hypyt :)

Eilen illalla Jamppa oli rakentanut mukavan haastavan radan, jossa oli 24 estettä. Suurin ongelma oli jälleen ohjaajan löysyys treenin alussa... huoh... mahdankohan koskaan päästä tästä ongelmasta? Noh, kokosin sitten loppua kohden itseni ja sain hyvän nollaradan aikaiseksi ja Taku meni ihan miljoonaa :) Kontaktit superhyvät ja kepeillä ei mitään ongelmaa sivuttaissuunnassa irtoamisessa!!! Hyvä ja haastava treeni siis!

 

 

Laitetaan tähän vielä päivitystä nykyisistä strategisista mitoista, Noah 9kk ja 13kg.

1317410510_img-d41d8cd98f00b204e9800998e