Nyt on näköjään syksyn kaamos iskenyt meidän treeniblogiin ja ehkä vähän myös treenimääräänkin. Ollaan kuitenkin treenattu lähinnä agilitya ja yksissä puruissakin päästiin käymään. Rotta on ollut niskansa kanssa kohta kolme viikkoa sairaslomalla ja sen kanssa on otettu vain alastulokontakteja ilman koko estettä. ATT:n epiksissä kävin kääntymässä Takun kanssa 17.päivä ja yllätys, yllätys kisojen harjoituskohteena oli kontaktit, jotka sujui oppimielessä paremmin kuin hyvin :)  Milon kanssa en viitsi ATT:n hallissa enää kisailla... Muuten meillä on meneillä ikäänkuin peruskuntokausi.

Milon syysagit on koostunut noin 3 lyhyehköstä treenistä viikossa, lisäksi yksissä puruissa käytiin ja päästiin taas treenailemaan oman maalimiehen kanssa. Puruissa treenattiin selkäkuljetusta ja hallintaa, molemmat onnistui tosi hyvin ja Milo oli pienen tauon jälkeen "melko" innoissaan!! Agilityssa ollaan tehty kontakteja ja kääntymisiä, yhden pitemmän treeninkin olen tehnyt, mutta niitä on Milon kanssa tarkoitus pikku hiljaa vähentää.

Takun kanssa ollaan käyty viikkotreeneissä ja treenailtu itsenäisesti pari kertaa viikossa. Nyt ollaan haettu sitä fiilistä ja se on löytynyt jo melko hyvin menoon mukaan!! Takun kanssa on kyllä kiva mennä kun on niiiin kiltti radalla, menee juuri niin kuin ohjaan, eikä taatusti tiputa rimaa. Rimantiputukset on Takulla ihan ehdottoman huono-onnisia vahinkoja, se taas antaa minulle paljon liikkumavaraa ohjaajana :) Takun kanssa on huomenna kaksi starttia meidän omissa kisoissa ja..... se tupla.... varmistellaan ainakin kontakteja!

Rotta on tässä välissä jo ehtinyt täyttää kokonaisen vuoden, synttäripäivitys on tulossa kunhan saan kameran käyttökuntoon!! Treenattu ei oikeastaan sen kanssa nyt olla muuta kuin niitä kontakteja ja siellä Rotalla onkin syttynyt valo! Hienosti hakee puomillakin nyt tippuneen takajalan takaisin, JES! Sitkeä työ palkitaan :)