Ihanaa kun ulkona alkaa olla valoisaa vielä myöhään illallakin, koska sehän tarkoittaa sitten pidempää treenivuorokautta :) Keskiviikkona käytiin illalla TSAUn hallilla tottistelemassa. Milon kanssa seuruuta ja noutoa, Takulle samat, Rotan kanssa Timo otti myös seuruuta, eteentuloa, ym. pikku piiperrystä. Tästä illasta otettiin todistusaineistoa videolle, jotka laitan esille kunhan taas ehdin.

Milon kanssa otin seuruuta namilla ja sitten lelupalkan kanssa, videoin koska halusin nähdä minkälainen ero siinä todellisuudessa on. Video kertoo karun totuuden ja näin muitakin virheitä, edistää lelupalkan kanssa, mutta oma vasemman käden liike on myös erilainen ja kaikissa perusasennoissakin taitaa musta olla hieman liian edessä. Jotenkin vaan tuntuu turhauttavalta opettaa 7v koiralle seuruuta ns. uudestaan, tuskin kuitenkaan tulee uudessa pysymään koetilanteessa. Mietitään...

Milo seuraa, namipalkka...

 

Milo seuraa, lelupalkka...

 

Nouto :)

 

 

Takun kanssa seuruuta myös ja video selvensi aika paljon kaikkia Takun tekemiä liikkeitä seuruun aikana... mm. pää heiluu koko ajan koska se menee vasemman jalan reiden liikkeen mukana, tätä en ole hahmottanut itse vaan ihmetellyt vain sen pään heilumista. Taku myös ennakoi vasemmalle käännöksiä pään kanssa, tarkkasilmäiset voivat videolta kertoa mistä liikkeestäni se niitä ennakoi?! Muuten kyllä olen silti aikas tyytyväinen Takun seuruuseen, se on sellainen kun sille olen opettanut, tosin pienellä orava-energialla maustettuna :) Noutoa myös Takun kanssa, alkuun hetsausta kapulalla ja kehua kun kapulan luona, kerran myös niin, että Takun kääntyessä kohti lähdin itse peruuttamaan, se toi ihan mukavasti lisää pontta takaisin tuloon. Viimeinen toisto vain naksu avulla ja se oli hieno, kun ajatellaan miten vaikea liike tämä on Takulle ollut!! Supertyytyväinen omistaja ja pätevä pieni kelpie :) Luovutus Takulla on kokeisiin, etenkin tokoon liian tiivis, mutta itse tykkään, eikä Takun kanssa olla tällä saralla tähtäämässä mestaruuksiin.

Taku seuraa...

 

Taku noutaa hetsauksen kanssa...

 

ja nouto ilman hetsausta :)

 

 

 

Rotan videot ja tarinat tulevat joku päivä ihan oman otsikon alle ;)