Jälleen kerran aika tekee tehtäviään ja vuosi on vaihtunut.... mihin tämä aika oikein menee? Ajalla on siivet. Meillä viime vuosi päätettiin elämän suurimpaan ihmeeseen, uuden ihmisen syntymään ja sitä myötä perhe-elämän totutteluun :)  Aikamoinen sumpliminen onkin ollut tämän lauman arjen pyörittämisessä niin, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Neljä koiraa, yksi kissa ja kolme ihmistä muodostaa aikamoisen hulinan arkeen. Suuri haaste on kuitenkin otettu vastaan ja tämän vuoden tavoitteita pohdittu.

Vuosi aloitettiin tyylikkäästi perhelomalla Eckerön agilitykisoihin 5.-6.1.. Matkan lopputuloksena oli yksi onnellinen Orava, yksi uusi 2-luokkalainen, yksi erittäin iloinen ja onnellinen äiti, sekä yksi hyvin väsynyt kepo /isä/ lapsenhoitaja ja tietenkään tärkeintä unohtamatta... yksi hyvin hämmentynyt ja väsynyt 12vkon ikäinen pikku mies :)  

Koira kohtaisiin tavoitteisiin siis ----->


Taku the Oravan tavoitteisiin ensi vuodelle kuuluu ehdottomasti agilityn arvokisoihin valmistautuminen ja panostaminen! Tänä vuonna on tarkoitus hioa niitä viimeisiä sekunninsadasosia pois radalta ja sehän varmasti tarkoittaa hetkellistä tulostason laskua kun kisoissakin haetaan riskiratkaisuilla parasta mahdollista tulosta. Eckerön kisojen tavoitteena oli Takun kanssa hyvä viretaso ja siinä onnistuttiin erinomaisesti. Tosin mentiin niin kovassa vireessä, että yksi A:n kontaktikin jäi ottamatta, pariin kertaan sujahdettiin putkeen silloin kun ei pitänyt ja yhdellä radalla muijalla oli niin kiire, ettei ehtinyt koiraa ohjata.... sellaista se siis joskus on :)  Kuitenkin ihan ensimmäisenä tavoitteena on saada nyt Takulle ne puuttuvat arvokisanollat, jonka jälkeen on hyvä lähteä jatkamaan kohti kesän koitoksia! Takun kanssa ei ole tarkoitus treenata tänä vuonna muuta kuin agilitya, tokoilut on ajan puutteen vuoksi nyt sivussa. Tässä vuoden ensimmäiset startit...


KISA 1 

KISA 2 

KISA 3 

KISA 4 



Noah... aina niin mielettömän super Noah <3  Noahn kanssa korkattiin agilityn tämä vuosi nousemalla heti ekoissa kisoissa 2-luokkaan ja sitä myötä taas lähemmäs kohti tämän vuoden tavoitetta, joka on nousu 3-luokkaan. Lisäksi tietysti tavoitteena yhteistyön rakentaminen ja varmuuden löytäminen. Niin paljon on vielä tehtävää tämän tulevaisuuden lupauksen kanssa, että mennään rauhassa ja  maltilla eteenpäin lopullisena tavoitteena täydellisyys ;)   Noahn serti 2-luokkaan...


KISA 3 


PK-puolen tavoitteina Noahlla on jatkaa peltojäljen työstämistä eteenpäinja saada se ehkä syksyllä jo jonkinlaiseen kisakuntoon. Tottiksessa tavoitteena saada liikkeet haltuun, jotta ensi vuodelle ei jäisi kuin hiottavaa sillä saralla. Puruissa ollaan hiljalleen siirrytty Noahn kanssa Juha Korrin käsiteltäväksi ja siellä tavoitteena on edetä hommassa koiran ehdoilla. Toivottavasti kuitenkin loppuvuodesta jo päästäisiin liikkeitä tekemään. PK-puolen kisat tulee ajankohtaisiksi vasta ensi vuonna.



Milon ensi vuoden tavoitteisiin kuuluu kivuttomuus, terveys ja leppoisat ansaitut eläkepäivät. Peltojälkeä tullaan ajelemaan koiran iloksi heti kun siihen mahdollisuus tulee :)



Rotta the Malinoisin ensi vuoden tavoitteisiin kuuluu IPO-kisauran aloitus. Tavoitteena on IP3-tunnus. Agilityssa Rotalla ei ole mitään tavoitteita tai suunnitelmia, mennään asenteella "kattellaan kuin ehtii" :)