Takun kanssa mentiin lauantaina testaamaan jatkuuko viime kisojen kaltainen sama meno nyt viileämmässä ilmassa, ei jatkunut. Ohjelmassa oli 4 starttia, agi - agi - hyppy - agi, TikuTaku suoriutui radoista ihan jees. Vauhtia oli joka radalla enemmän ja viimeisellä radalla taisi mukana olla jo melko normi-Taku :)

Tulostaulussa meidän kohdalla on hieno kuvio 0 - hyl - 0 - hyl, ettei ainakaan tuplanollaa tulisi tai saati sitten nollavoittoa kun sijoitukset ekalla radalla 2. ja kolmannella 5. Nollaradat oli meiltä ihan kohtuu hyviä, ensimmäiseltä radalta olisi saanut paljon ajasta pois, oli aika töksähtelevää menoa, mutta hyppäri menikin sitten hieman paremmin, eikä jääty maajoukkuekoiralle kuin 2,2s ja heillä oli tosi hieno rata. Eli ehkä se tästä kuitenkin pikku hiljaa...

Hyllyradoissa harmittaa eniten se, että hylkäykset tulivat molemmilla radoilla juuri meidän pommikohtiin... ja tiesin ne vielä pommeiksi, enkä siltikään ohjannut kunnolla. Okei, ekan hyllyn kohdalla oli alla 5 eli ohjaus ei ehkä ollut ihan skarpein... mutta toisella oli hieno puhdas, nopea rata ennen ja jälkeen. Kontaktit oli kaikilla radoilla hyvät ja nopeat, jotain me sentään osataan, hyvä Taku :)

Nyt Takulla on ensi vuoden SM-kisoihin 4 nollaa ja karsintoihin 3 nollaa kasassa, pieni pätevä kelpiemies. Tärkeämpää kuitenkin on, että Takun ohjaaminen tuntuu taas ihan omalta :)

 

Tänään Taku oli Tanjalla hierottavana ja löytyi sieltä hieman jumipaikkojakin, selkä vasemmalta rintarangan kohdalta pingotti ja vastaavasti sitten oikean puolelta lantio. Edellisellä kerralla jumit oli päin vastoin, mutta samoissa kohdissa. Ehkä Smeagolin on nyt helpompi liidellä radalla kun ei niin paljon kiristä joka paikasta :)