Tämä viikko on mennyt täysin töiden parissa enkä ole oikein lenkillekään ehtinyt... töitä kun on tällä viikolla 58 tuntia ja ihmisen pitää valitettavasti myös jossain välissä nukkua. Kuitenkin pääsin torstaina irtautumaan aksaa treenaamaan, Takulla oli viikkotreenit  ja Milon kanssa otin niitä ennen jotain pientä hyppykuviota.

Milon kanssa oli pitkästä aikaa kivaa treenailla, hieman meni kaarrokset törkeiksi kun koiruus kävi tauon jäljiltä lämpimänä, mutta pienen keskustelun jälkeen alkoi nekin sujua. Kyllä vaan on Milon kanssa kiva treenata kun se paahtaa menemään niin ASENTEELLA!!

Takun treeni ei ollut sitten niin onnistunut... radan alussa ilmeni taas ihme laamailua ja Taku käynnistyi vauhtiin vasta 6 ensimmäisen esteen jälkeen... tätä sitten taas vaihteeksi ihmeteltiin, mutta näin jälkikäteen ajateltuna laamailu johtui varmaan ihan omista ohjausvalinnoista. Taku ei tällä hetkellä lähde täysillä paikoillaan olevan ohjaajan mukaan, että mun täytyy muistaa suunnitella lähdöt aina sellaisiksi, että mun liike säilyy. Samanlainen efekti oli myös viikonloppuna siellä Jounin radalla, täytyy siis muistaa, että Takun moottori on mun liike... valitettavasti.

Rotta-Potta kävi ensimmäisessä hieronnassaan torstaina kun viime viikonlopun purujen jälkeen hieman kevensi toista jalkaa, eikä antanut kunnolla venyttää niskaa. Tanja kävi Rotan kauttaaltaan läpi ja kyllä sieltä hieman jumia löytyikin... oikean puoleinen kallonpohjalihas, oikean lavan vierestä ja vasemmalta lonkan kohdalta oli lihakset jumissa. Lisäksi vasemman etujalan säärenlihas oli jumissa ja hieman jäykisti rannetta. Mutta mitään pahaa jumia ei ollut ja Tanja sai hierottua kaikki kerralla auki... nyt vaan sitten mietintä myssyyn mitä voitaisiin tehdä neidin kanssa toisin, pojat kun eivät koskaan ole olleet noin jumissa vaikka niiden kanssa olisi treenattu ahkerasti. Varmaankin hyvä lisätä treenien lämmittely ja jäähdyttelyaikaa, sekä lopettaa turha pallon heittely pihalla ellei varmasti ole kunnolla lämmin!! Hyvin kuitenkin oli antanut alkujännityksen jälkeen hieroa itsensä :)