Huh hellettä!! Tänään oli ohjelmassa Takun kanssa pitkästä aikaa agitreenit, viime treeni meillä onkin ollut 21.5. ja sekin oli pikainen kontaktitreeni. Kyllä taas kesä pääsee aina alkuun yllättämään niin koiran kuin ohjaajankin... mittarissa kuitenkin "vain" +23 ja kyllä oli koira ja ohjaaja ihan raatona. Onneksi kuitenkin palautuminen oli nopea :)

Elinan rata koostui osittain kisaradoista ja osittain jostain muusta... meillä ei radalla mitään suurempia ongelmia, hiottiin vain ohjausvalintoja, jotta saataisiin täysi ajallinen hyöty. Ennen kaikkea Takun kanssa oli oikeasti tosi kiva mennä! Ei yhtään riman tiputustakaan vaikka alkoi Takulla olla jo happojen puolella lopputreenistä. Tämä oli nyt viimeinen rankka ratatreeni ennen SM-kisoja, torstaina käydään oman ryhmän treeneissä ja muuten otetaan ihan jotain lyhkästä omaa motivaatio treeniä.

Tuskin maltan odottaa kahden viikon päähän, kiva päästä mittaamaan omaa osaamisen tasoa.... :)

 

Pentunurkkaus

Noah osaa mennä maahan!! Pienet on pennun omistajan ilot :)  Lisäksi otin lauantaina Takun treenien päätteeksi Noahn kanssa jotain pientä estejuttua, lähinnä putkea ja siivekkeitä, ideana vahvistaa ohjaajan luo hakeutumista. Ja milläs muullakaan palkalla kuin lelulla, uusien taisteluaseiden kanssa on helppo roikkua lelussa kiinni.