Viime viikolla inhottavasti taas työt häiritsivät harrastamista, mutta ehdin kuitenkin jotain viikonloppuna touhuilla. Perjantaina kun ei muutakaan tekemistä ollut vietettiin aikaa eläinlääkäreissä, ensin ihan suunnitellusti Noahn rokotuksilla ja illalla sitten Milon kanssa mahakuvilla... Milo kun päätti perjantai aamuna harrastaa omatoimi ruokailua ja vetää muutaman kilon kuivamuonaa suoraan säkistä. Lauantaina oli pentutreffit ja -treenit agilityn parissa Cinta-siskon kanssa ja sunnuntaina taas puruja.

Perjantaina tosiaan Milon kanssa jouduin menemään eläinlääkäriin kun Milo oli vetänyt ruokaa määrän X ja Milon ruokahalun tuntien ruokamäärä on varmasti ollut valtava. Aamulla se kummasti oli vain hieman huonovointinen, mutta iltapäivällä alkoi oksentamaan ruokaa ja sen jälkeen yritti oksentaa mutta siitä ei tullut mitään, lisäksi oli kovin tuskaisen oloinen... Mahakuvilla ei onneksi kuitenkaan ollut mitään muuta kuin valtava määrä ruokaa ja kaasua ja päästiin siis kotiin voimaan pahoin. Onneksi Milo siitä pikkuhiljaa sitten tokeni :)

Sunnuntaina oli vuorossa Milon purutreenit, tehtiin edelleen selkäkuljetusta, joka alkaa nyt näyttää ja tuntua hyvältä!! Tavallaan tehtiin liikkeenomaisesti, Timo katsoi vierestä ja antoi Hannulle luvan kääntyä kun Milo oli hyvä. Nyt Milo kohtuu hyvin vaihteli kontaktia minun ja maalimiehen välillä ja jopa NOJASI mun jalkaa vasten, sitä se ei edes normaaliseuruussa tee, paikka pysyi myös hyvin, kerran pientä edistämistä. JIHUU!! Tästä onnistumisesta johtuen tehtiin toisella kiereoksella jotain muuta vaihtelun vuoksi, piilonkierrot, ilmaisu, pako ja pois!! Piilolta en kutsunut pois, vaan kun oli hyvä Hannu palkkasi. Seuraavana työn alla sitten sivullekutsut vartioinnista, haukun selkeyttäminen ja kun lumet sulaa päästään treenaamaan piilonkiertoja!

 

 

Pentunurkkaus

Noahlla oli tosiaan perjantaina ensimmäiset rokotukset, Noah käyttäytyi hyvin ominaiseen tapaansa ja tutki rauhallisesti paikkoja. Eläinlääkäriä oltaisiin kovin pusuteltu, mutta sepä olikin niin tylsä, ettei tervehtinyt pientä pentua ensimmäisellä lääkärin vastaanotolla ollenkaan!! Ihme tyyppi... me sitten kostoksi pissattiin sen vastaanottohuoneeseen >:)Painoa pojalla on nyt 7,5kg ja korkeutta 35cm.

Lauantaina treffattiin Cinta-siskoa agitreenien merkeissä. Noahn kanssa treenattiin ohjauskuvioita ilman esteitä, siivekkeiden kiertoa, puomin kontaktia ja ensimmäistä kertaa putkea kun mukana oli apuohjaaja. Kiva tehdä siivekkeiden kiertoa kun Noah on homman jo äkännyt, kontaktilla löytyy jo kivaa asennetta ja putkesta juoksi ihan hurjana leluun kiinni :) Lopuksi sai hieman painia siskon kanssa ja alkujäykistelyiden jälkeen alkoivatkin leikkiä... hieman totista porukkaa...

Sunnuntaina Noah pääsi puruissa taas sosialisoimaan ja tällä kertaa myös leikkimään toisten pentujen kanssa. Leikkikavereina nyt 5kk ikäinen mali uros ja 5kk ikäinen sakun pentu, jolle aikaisemmin ollaan äristy, mutta nyt sujui jo leikkikin kun koko ero ei ollut enää niin suuri. Lisäksi illalla oli 3-vuotiaan kummilapsen synttärikutsut ja mikäs sen parempi paikka sosialisoida pentua lapsiin kuin lastekutsut :) Hienosti ja reippaasti Noah käsittelee lapsia, kovasti olisi kaikkia pusuttelemassa, etenkin niitä maantasalla liikkuvia. Ihan hurjimpia otteita Noah kyllä järkevänä pentuna väistelee, mutta menee taas itse hetken päästä pusuttelemaan.

Yritän tällä viikolla tehdä Noahsta kuvien kera jokninlaisen kertomuksen.