Viimeiset treenit on vedetty alta ennen taukoa. Tarkemmin laskettuna meidän jengin treenitauko tuleekin kestämään neljä viikkoa...  Noh, ehkä se tekee vaan hyvää meille kaikille. Kaikkien poikien treenit on painottuneet agilityyn tällä viikolla ja Rotta ei enää loppuviikosta päässyt treenaamaan eli sille tulee agilitysta taukoa varmaan 5vko.

Milon kanssa tällä viikolla treenissä vielä kurvikas käännös rata 65cm rimoilla. Huomaa kyllä Milosta, ettei ole enää mikään nuori poikanen, vetää alkutreenistä samalla tutulla agrella, mutta treenin pidetessä alkaa mennä hapoille. Kontaktit oli tässä treenissä nyt ok.

Takun kanssa käytiin tällä viikolla rallattelemassa irtoamisia matalilla rimoilla, kontakteja ja vähän muutakin sekoilua ilman turhaa nipottamista. Nämä treenithän on Takulle mitä parhainta terapiaa motivaatiolle. Huomenna alkaa TopTeam-leiri ja viikonlopun aikana meillä kolmet rankat ratatreenit. Siitä on Takun taas hyvä jäädä treenitauolle!

Noahn kanssa ollaan tehty tällä viikolla poikkeuksellisen paljon. Maanantaina tosiaan ATT:lla, keskiviikkona omalla hallilla keppejä ja pientä ratapätkää, sekä vielä torstainakin pieni keppitreeni, A-este muutaman kerran ja loppuun vielä ohjaustreeniä, aiheena niistot ja saksalainen. Kepit meni näillä kerroilla tosi hyvin kun en ottanut ennen keppejä mitään esteitä vaan otettiin kepit yksittäisenä. Keskiviikkona etäisyys sama 10cm, 7 toistoa, yksi varaslähtö toisesta välistä pois. Muut toistot tosi hyviä, otettiin molemmilta puolilta ja olin itse edessä, takana ja sivulla vaihdellen. Torstaina kepit vain kerran molemmilta puolilta, mutta keppietäisyys vain 5cm. Molemmat toistot todella hyviä!!! Niistoissa ongelmaa ilmentyi oik. puolelle käännyttäessä. Vasen meni hyvin. Oik.puolelle käännyttäessä ei kääntynyt kunnolla ja pari kertaa tuli myös riman alta. Sain kuitenkin onnistumaan kun laskin hieman rimaa ja helpotin tehtävää. Rimat oli kahdella viimeisellä treenillä kaikki 55cm.

Jotenkin olen tyyytyväinen siihen, että Noahlle tulee tähän kohtaan 4vko taukoa, sillä agilityssa ollaan nyt hyvässä kohdassa ja tästä on sitten hyvä jatkaa kun asiat ovat hautuneet Tasmanialaisen päässä :)   Ja voi sitten tauon jälkeen taas hieman vanhemmalla koiralla treenailla hyvillä mielin <3