Dodiin, taas on jäänyt blogipäivitys taka-alalle. Treenattu kuitenkin ollaan, lähinnä agilitya ja myös tottista. Takun viime viikolla perusviikkotreeni, jonka jälkeen perjantaina treeniä myös Milon ja Rotan kanssa. Maanantaina kävin hallilla kaikkien kolmen kanssa ottamassa vähän yksittäistreeniä.

Torstain pienryhmätreenit Takun kanssa meni hyvin, saatiin Takua kuumenemaan jopa niin paljon, että tiputti treenissä kaksi rimaa!! En sitten muista koska olisi viimeksi riman tiputtanut... tiputuksesta välitön keskeytys ja uudestaan. Treenissä tuli ilmi se minkä olen jo jonkin aikaa valitettavasti tiennytkin, Taku ei osaa välistävetoja. Tai osaa kun ohjaan ne, mutta ei silti oikeasti osaa niitä niin kuin sen pitäisi, joten tästä inspiroituneena treenattiin maanantaina hallilla välistävetoja kolmella esteellä, hyvin pätkissä ja paljolla palkalla! Alkoi jo viimeisillä toistoilla näyttää paremmalta, mutta näitä täytyy ehdottomasti tehdä lisää.

Milon kanssa olin ihan varma, että metsään mennee tämä rata, mutta mitäpä vielä... ei sillä ollut radalla mitään ongelmaa. Salama on ihan terästäytynyt tuleville vanhoille päivilleen :) Maanantaina kävin Milon kanssa vahvistamassa kontakteja ja treenaamassa keinua, etenkin puomi oli ihan mielettömän hieno ja nopea! Lisäksi olen Milon kanssa kalsaritokoissa edelleen treenannut sivulletuloja.

Rotan kanssa.... :) .... SE OSAA PYSTYT !! Sen kanssa mennään nyt siis kova vauhtia pystykeppejä ohjureilla. Aika mainiota miten nopeasti sitä sitten kuitenkin palaset loksahtaa paikoilleen. Lisäksi pientä ohjausharjoitetta ja kontakteja, pääpaino meillä on nyt tällä hetkellä kuitenkin niissä kepeissä. Pystyn jo lähettämään sitä kepeillä erilaisista kulmista ja hienosti Rotta hakee ekaan väliin. On se vaan hienoa kun onnistuu :)