Tämä viikko kisojen jälkeen onkin sitten mennyt sairastellessa. Kuume hyökkäsi tiistaina ja tänään on ensimmäinen normipäivä, mutta ONNEKSI, ONNEKSI tuntuu siltä, että tauti on selätetty ja päästään osallistumaan viikonlopun leirille!!!! Tänään kävin aamupäivällä treenamassa mustien salamoiden kanssa agilitya... miten sen jotenkin erottaa onko radalla, hieman raihnainen 8½v koira, joka kuntouttelee itseään sairaslomalta vai vetreä 11kk ikäinen elämänintoa puhkuva kelpiepoika? On siinä vähän eroa, mutta on niillä jotain samaakin... mieletön SALAMA ASENNE !! Molemmat tekee siis töitä niin tosissaan kuin koira vaan voi tehdä, katto saa tippua niskaan tai naapurikentällä juosta vaaleanpunainen elefantti kun nämä kaksi vaan tekee töitä :)

Milo pääsi tänään vähän luukuttamaan radalla, rimat 50cm. Tarkoituksella vähän suoraa tykitystä ja keston hakemista. Kontaktit on kyllä tullu tosi huonoksi tauon aikana, Milo himmailee enemmän kuin on sallittua... siitä hieman keskusteltiin ja sain loppuun hyviä toistoja. Samalla vanha tuttu ""hyppää syliin"- Milo oli paikalla. Yritin tehdä lähdössä kakkosesteellä "niisto, ihmisnuoli"- tyyppistä ohjausta ja halusin sen palkata kun pysähtyy esteen taakse käden luo... joo pysähtyi... se hyppäsi suoraan päin!! Siitä kyljen kautta alas ja uudestaan, ei hypännyt päin enää... Ei voi tähänkään muuta todeta kuin, SE ON MILO. Hieman tuntui parin kaatumisen jälkeen seniori jähmeältä ja käveltiin ekstra pitkä jäähyravilenkki ja alkoi liikkuminenkin näyttää paremmalta. Nyt Milo saakin nukkua vuorokauden BOT päällä. Seuraava hieronta on ensi viikolla...

Siirryin sitten nuorempaan versioon, sen kanssa ensin hieman kujia ohjureilla, lähinnä nyt erilaisia loivia avokulmia etupalkalla. Sen jälkeen muutama juoksutoisto keinulle ja loppuun pieni vauhtirata-pätkä. Radalla oli ennätyksellinen määrä esteitä 9kpl (hyppyjä ja putkia), aikaisemmin maksimi on ollut 5. Rimat oli 45cm ja helpoilla, suorilla hypyillä 50cm (2kpl). Ja voin kyllä sanoa, että JESSUS se tulee LUJAA  Yllättynyt   Erittäin positiivista oli myös se, että ihan oikeasti keskittyi hyppyihin, oli kuulolla, eikä rimoja tullut yhtään alas. Lisäksi oli kiva huomata, että vaikka palkkaan ohjauksellisesti koirat AINA kädestä, Noah haki esteitä upeasti, edestä ja sivusta ihan kuin vanha tekijä :) Täytyy vielä laittaa tänne Noahn treenivideoita viimeistään sitten vuoden iässä.

 

Taku pääsi tänään ravilenkille Rotan kanssa sillä edessä on Takulla erittäin rankka viikonloppu, sillä lauantaina on kolme ratatreeniä ja sunnuntaina neljäs. Sen lisäksi mulla on vielä jotain fysiikkajuttuja... voi olla, että sunnuntaina illalla lämpeää sauna ja aukeaa siideritölkki :)